* MON TELEMATIK® * Transferència tecnológica * Informàtics de capçalera de la Vila de Gràcia desde 1985 *

"Informàtics de capçalera"

"Volem donar el millor servei a la nostra comunitat, mentres asumint el punt de vista de l'usuari. Tots som usuaris, a fí de comptes.:"

- "L'us de l'informàtica ens obliga a resoldre noves situacions." 
- "Una cosa que no surt pot esser per falta de coneixament o avería, cal qu'ens ho aclarin."
- "Volem un suport dedicat per no perdre el temps i la paciència."
- "Cuant ens ajuden ens han d'explicar que fan, per poder apendre, nosaltres."


"Transferència tecnológica"

La missió única de MON Telematik es de posar les eines i els mètodes per a formar part del futur dintre de les mans dels nostres clients, per lo cual ens hem compromès de ser els seus assessors de transferència tecnològica. Volem que els nostres clients es sentin capacitats per a afrontar les exigències dels temps.

"Com a professional de l'informàtica de mès de 40 anys, pero en primer lloc com a usuari exigent, vull entendre l'experiencia dels usuaris de les "T.I." d'avui per a poder millorarla, desde una contínua empatía i preocupació amb el deure de superar la brecha tecnológica qu'ens te desafiats a tots. Cuan mès, hem d'aprendre a acortar els camins de la nostra efectivitat com a estudiants, emprenedors o treballadors, si les eines ens hauràn de servir a nosaltres enlloc de fernos els seus esclaus.
L'aventura tecnològica és una de tots nosaltres: ens atreu i ens afecta, fins i tot si no hi som aficionats. Participem-hi, o potser el nostre mon creixerá sense nosaltres."

-Edmond Armisén, fundador de MON Telematik S.L.

-> Inici (Home)

Mon Telematik S.L. | Nil Fabra nº 13 baixos, E-08012 Barcelona, Spain - [map] | Tel. +34 93 5324004 | Correu electrònic | Contexte Legal